Blikkenslager

Hos Billund VVS-Teknik ApS udfører vi blikarbejde for både erhverv og privat. Vores blikkenslager holder til i Billund, men vi har også mange kunder fra blandt andet Kolding og Vejle.

Står dit hus overfor en renovering eller ombygning? Vores blikkenslager tager hånd om dit hus og tilfører hjemmet eller kontoret sjæl og personlighed gennem fleksible materialer og arkitektur af høj kvalitet.

​Vi tilbyder specialløsninger inden for blikarbejde og taginddækning

Som blikkenslager tilbyder vi specialløsninger inden for blandt andet taginddækning – herunder zink tagrender, kobbertagrender samt tagbelægning i form af skifertag i naturskifer.

Vi har mange års erfaring og dermed stor ekspertise inden for alt vedrørende blik og VVS.

Det er din garanti for kompetent og professionelt håndværk.

Vi har autorisationen, kompetencerne og erfaringen til at klare både stort og småt inden for blikarbejde. Vores blikkenslager leverer altid en indsats, der er professionel til fingerspidserne.

Kontakt vores blikkenslager for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få tilbud en god og billig pris på din opgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores blikkenslager svarer på alle dine spørgsmål inden for ydelser, priser og meget andet. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

Ring til os på telefon 75 33 21 09 eller mobil 20 32 21 09. Du kan også sende os en besked via vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi ser frem til at høre fra dig!