Badeværelser

Renovering af badeværelse udføres i høj kvalitet

Hos Billund VVS-Teknik ApS tilbyder vi renovering af badeværelse for både privat og erhverv. Vi udfører alt lige fra renovering af dit gamle badeværelse til opførelse af et helt nyt badeværelse eller nyt bad.

I badeværelset møder VVS-faget sine ypperste udfordringer – her skal resultatet nemlig være designmæssigt og komfortmæssigt i top. Derudover skal det være rengøringsvenligt og behageligt at være i.

Totalløsninger i forbindelse med badeværelsesrenovering

Vi er uddannelses- og inspirationsmæssigt i front, og sørger gerne for den totale koordinering af din opgave inden for renovering af badeværelse. Herunder skitsetegninger samt samarbejde med murer, tømrer, elinstallatør og meget mere.

​Med en totalløsning har vi det fulde ansvar, og du har derved kun én kontaktperson at skulle ”holde styr på”. På denne måde kan du læne dig tilbage og lade os gøre det vi bedst til.

Nemlig at opføre et nyt badeværelse eller udføre renovering af badeværelse ud fra dine ønsker og behov.

Vi anvender udelukkende markedets bedste produkter og holder fokus på en høj kvalitet til den rette pris, hvor der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden ved renovering af badeværelse i dit hjem.

​Hvad koster en renovering af badeværelse?

Priser på renovering af badeværelse varierer meget alt efter omfanget af opgaven samt valg af materialer. Men vi lover dig, at vi i samarbejde med dig finder frem til den bedst mulige pris. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring til os på telefon 75 33 21 09 eller mobil 20 32 21 09. Du kan også sende os en besked via vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi ser frem til at høre fra dig!